Fotó és videó galéria

A képre kattintva megtekinthető fotó galériánk, ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet az esküvő dj csapatának munkájába. A tavalyi évben több mint hatvan esküvőnk volt a legkülönbözőbb helyszíneken, vidéken és a fővárosban egyaránt.

Videó galériánkban szeretnénk visszaadni az esküvők hangulatát úgy ahogyan mi szolgáltatók látjuk. A lehetőségeink szerint mindenhol készítünk videót minden fontos eseményről ezzel is segítve azokat a párokat akik még csak tervezgetik az esküvőjüket.

Esküvő Dj a Facebookon :

Esküvő a Gastland M0 étteremben


Ideális helyszín távol a város zajától.

A Gastland M0 Hotel*** Budapest közelében, távol a város zajától, könnyen megközelíthető, zöldövezeti környezetben hagyományőrző magyaros vendéglátással várja kedves vendégeit.A Gastland M0 Étterem gasztronómiai kínálatában egyaránt megtalálhatóak az ízletes magyar specialitások és a nemzetközi konyha már jól megszokott ízei. Ételeinkhez a legnevesebb magyar pincészetek borait kínáljuk.

A Gastland M0 Konferenciaközpont Céges konferenciáit, tréningjeit, üzleti megbeszéléseit, családi rendezvényeit a modern kor igényeinek megfelelő felszereltségű különtermeinkben bonyolíthatja le.

Esküvős tapasztalataink ezen a helyszínen:

Egy újabb ideális esküvői helyszínre érkeztünk, eddig még nem jártam itt. Könnyen megközelíthető az étterem, hiszen közvetlenül az M0-ás körgyűrű déli része mellett található. Hatalmas rendezvényterem és korrekt a személyzet is.

Petiék az elsők között foglaltak le bennünket még az Esküvő kiállításon, igyekeztünk maximálisan megfelelni a társaság vegyes zenei igényeinek. Ebben nagy segítségem volt Bolacsek László vőfély / ceremóniamester akivel volt már szerencsém együtt dolgozni 2 éve. Egy pörgős, jó hangulatú bulit hoztunk össze, sok játékkal és meglepetésekkel.

Elküvőre készülsz ezen a helyszínen ? Kérd ajánlatunkat ITT

Eléhetőségek :

Cím:M0-ás autóút 19-es km
Web: http://www.gastlandm0.hu/
E-mail: info@gastlandm0.hu

Kérjük lehetőség szerint ossza meg cikkünket a közösségi médiában :

Vissza a BLOG főoldalra

További Helyszínek

 

Kezdőlap | Az esküvő Dj | Szolgáltatások | Referenciák | Kapcsolat | Partnereink | Etikai Kódex
Polgári szertartás hangosítás | Karaoke esküvőre | Fényvarázs szinezett teremvilágítás

© 2011 Esküvői Dj. Mimden jog fenntartva

Esküvői Dj szolgáltatásDj szolgáltatás esküvőreEsküvő zene, esküvő djEsküvő magazinEsküvő dekor