Fotó és videó galéria

A képre kattintva megtekinthető fotó galériánk, ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet az esküvő dj csapatának munkájába. A tavalyi évben több mint hatvan esküvőnk volt a legkülönbözőbb helyszíneken, vidéken és a fővárosban egyaránt.

Videó galériánkban szeretnénk visszaadni az esküvők hangulatát úgy ahogyan mi szolgáltatók látjuk. A lehetőségeink szerint mindenhol készítünk videót minden fontos eseményről ezzel is segítve azokat a párokat akik még csak tervezgetik az esküvőjüket.

Esküvő Dj a Facebookon :

Az esküvői dj bemutatása

Változó világunkban egyre gyakrabban szakítunk a régi hagyományokkal, igy van ez az esküvőnél is. A klasszikus esküvői zenekar helyett évről évre több pár választ esküvő dj szolgáltatást. A legfőbb indok tapasztalataink szerint az ár, mivel a dj lényegesebben olcsóbban dolgozik mint egy lakodalmas zenekar. Illetve megváltoztak a zenei igények is, amit egy esküvői dj sokkal jobban tud teljesíteni.

- Nincs szünet vagy pihenőidő, a dj nem pihen az esküvő alatt

- Széles zenei repertoár - Minden kérés megvalósítható

- Eredetiben és a lehető legjobb minőségben szólnak a zenék

- Bakelit lemezről is rendelhető az esküvői dj szolgáltatás

- Alacsonyabb létszám, az esküvő dj csapat max 2 fővel megy egy esküvőre

- Korlátlan technikai háttér, vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok, több termes hangosítás

- Előre kérhető esküvői zenék, kedvencek, tiltólista igy semmit sem bíztok a véletlenre

- Az esküvő dj mindig az etikai kódexhez igazodva megy az esküvőre Itt megtekinthető

Az esküvői dj csapat tagjai:

Glöckl Ferenc - Dj Delay Glöckl Ferenc esküvői dj
15 éve hogy elkezdtem a zenével foglalkozni, és a közönséget szórakoztatni. Kezdetben iskolabulikon és kisebb rendezvényeken zenéltem, aztán mint mindenkinél egy nagyobb diszkó következett. Számomra ez volt a Play Club Diósjenőn, ahol 4 évig minden szombaton zenéltem. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Paróczy Csabának a lehetőségért. A Play után több kisebb klub következett, de már akkor láttam hogy egyedül nehéz érvényesülni és összefogásra van szükség. Ebben az időszakban ismertem meg a jelenleg csapat több tagját is, akikkel a mai napig együtt dolgozunk. Kb 10 éve a diszkókat kezdték felváltani a rendezvények az életünkben. Azóta is ezt a vonalat erősítjük, és évről évre közös erővel emeljük szolgáltatásaink színvonalát.Az elmúlt évek alatt megfordulhattunk számos felső kategóriás étteremben, szállodában, hajón és rendezvényhelyszínen. Illetve volt lehetőségem több alkalommal Svájcban zenélni a kint élő magyaroknak. Szerepeltünk több TV műsorban, és rengeteg esküvői szolgáltatóval ápolunk jó kapcsolatot.

Balázsovits Péter - Dj Pitt Balázsovits Péter esküvői dj
Immáron 1998 óta gyarapítom a hivatalos engedélyekkel rendelkező lemezlovasok csoportját. Zenei stílusom igen bő keretek között mozog, megállom a helyem funky,Retro, latin és modern tánczenei stílusban.Rendezvényeken megtalálhatók nálam az összes hazai és külföldi előadók best of slágerzenéi. Ez általában mindig a helytől és társaságtól függ. Ha be kellene magam határolni, akkor azt mindenképpen a slágeres kategóriába tudnám, hiszen az elvont zenék tőlem távol állnak. A bulikon igyekszem úgy összeállítani a blokkjaimat, hogy minden réteg, ill. korosztály a lehető legjobban érezze magát. A mottóm röviden és tömören igen egyszerű: klasszikusoktól napjainkig, buli kifulladásig! Referenciáim a különféle rendezvényeken kívül: Belga sörház,Harley -cafe, Véndiák pub, Silver dance-club, Alcatraz, Üvegház- disco, Nagypince - disco stb., Stone Pub (Balatonlelle), Vegas show Band (állandó diszkósa)

Marcsó Zoltán - Dj P-Cee Marcsó Zoltán esküvői dj
1979 február elsején tértem magamhoz Pásztó városkában Marcsó Zoltán néven.A szüleim egész jól érezték volna magukat, ha először nem a szülész sír fel...Itt kezdődtek a gondok.Pisi,kaki azután középiskola.Hegedű szakon sikerült is elvégezni, de nincs bennem egy vonóval se :) ... Már itt elkezdődött a zene iránti elferdülésem.Gyűjtögettem a zenéket ahonnan tudtam? több de inkább kevesebb sikerrel.A nyíregyházi Bahnhof csütürtöki házigazdája Nagy Laci hallatán ébredtem rá hogy nem is olyan rossz ez a szakma.Innen jöttek a suli bulik és a többi mint a legtöbbünknél. Aztán vége a sulinak és a pásztói Gold Paradisoban tértem magamhoz, ahol Persik Szabolcs, valamint Reviczky Pisti voltak a házigazdák.Itt kezdtem belemerülni az iparba.Legalábbis hogy van a keverő meg vannak a lemezjátszók és össze lehet kötni őket...Húúú! Elkezdtem egyik haverommal csinálgatni a környéken bulikat iskolákba,itt-ott.Addig csak teljesen hobbi szinten voltam ,mellette volt rendes munkahelyem.Mígnem 2005 Januárjában én lettem a Salgótarjáni Club Madison állandó házigazdája. Itt vettem fel a P-cee nevet. Utána beindult az élet ;).

Az esküvő Dj csapata OKJ vizsgával és jogtiszta lemezekkel rendelkező lemezlovasokból áll, ez azért fontos mert minden tagunk beszél angolul és előszeretettel vállalunk vegyes nemzetiségű esküvőn dj szolgáltatást.

 

Kezdőlap | Az esküvő Dj | Szolgáltatások | Referenciák | Kapcsolat | Partnereink | Etikai Kódex
Polgári szertartás hangosítás | Karaoke esküvőre | Fényvarázs szinezett teremvilágítás

© 2011 Esküvői Dj. Mimden jog fenntartva